Wie past op Aaida (4 jr) als haar broertje moet sporten?

Aaida is een vrolijke en schattige kleuter van 4 jaar. Ze heeft het downsyndroom en bezoekt sinds kort het speciaal onderwijs. Samen met haar moeder en haar 4 broertjes en zusjes wonen ze in een appartement in het centrum van Den Haag. Op woensdagmiddag gaat haar broertje naar de voetbal. Het is voor Aaida en haar moeder beter wanneer zij niet mee hoeft. Een vrijwilligster die haar op dat moment wat individuele aandacht geeft is van harte welkom!  Aaida is dol op aandacht, altijd vrolijk en doet graag leuke kleuteractiviteiten.  Vind je oppassen en kleuters leuk? Dan maakt u Aaida blij, ontlast u haar moeder en geef je jezelf een vrolijke middag!

Is dit wat voor jou?
Neem dan snel contact op met Vrijwillige Thuishulp!

Is dit niet precies de vacature die jou aanspreekt,  maar wil je wel graag dit soort vrijwilligerswerk doen? 
Neem dan vrijblijvend contact op met Vrijwillige Thuishulp.